Action in mind

home

bedrijven

referenties

wie ben ik?

contact

spacer

Ervaringen van anderen

“Als vitaliteitscoach heeft Roos bij ons op locatie een andere manier van denken en handelen op gang gebracht. Tijdens deze relatief korte periode is het analytisch vermogen van Roos zeer waardevol gebleken. Haar doelgerichte aanpak heeft tot snel resultaat geleid, steeds professioneel en vol enthousiasme uitgevoerd! ‘Walk the talk’ is op niemand anders beter van toepassing dan op Roos."

Rob Franken, Locatiemanager PPG Industrial Coatings Veenendaal


“Soms zie je het ineens: de talenten van iemand worden onderbelicht en er is beweging nodig. Roos is zo iemand waarbij dat zichtbaar werd bij Siza; teammanager die eigenlijk beter uit de verf komt als trainer/coach. Roos heeft zich ontwikkeld tot een goede trainer/coach, met een bijzonder oog voor wat mensen boeit en beweegt. Een sterke persoonlijkheid die op meerdere vlakken inzetbaar is, goed uit de voeten kan met onvoorspelbare situaties en steeds in staat is om de verbinding te maken met de mens achter de functionaris. Mooie ontwikkeling en rijk potentieel voor de toekomst.”

Paul Frerichs, Affect


“Soms, heel soms, kom je wel eens mensen tegen die ‘geven’ waar je op dat moment naar op zoek bent. Roos heeft als specifiek kenmerk dat ze inleeft en ‘ziet’. Dat noemen we empathie, maar empathie is inleven en alleen inleven is niet genoeg. Inleven is één, maar het juiste doen met inleven is twee. Wanneer je stap twee overslaat is inleven niet voldoende waard. Roos bezit de eigenschap het beste in je naar boven te halen. Ik ben daar het bewijs van. Roos leerde mij te reflecteren en met deze reflectie mijn mogelijkheden te benutten. Plannen en reflecteren kan je iemand alleen leren als diegene die jou doceert ‘jouw’ persoon ook leert kennen... En Roos wist wie ik was en wie ik ben. Ze sloeg stap twee niet over. Dat maakt Roos uniek.”

 Arian van den Heuvel, Werkcoach


“De trainingen van Roos kenmerken zich door een grote betrokkenheid en warmte naar de medewerkers, wat een veilige sfeer creëert om je te ontwikkelen als individu en als team. Roos weet mensen te motiveren om ‘in beweging te komen’.  Ook legt zij de vinger op de zere plek wanneer er iets speelt 'onder de oppervlakte', om daar vervolgens mee aan de slag te gaan. Ik heb dat mogen ervaren met mijn team in een training van Roos.

Om mij het trainersvak eigen te maken, heb ik als co-trainer met Roos een ander team getraind. Dit was een spannend proces voor mij. Door de ruimte die ik kreeg om me te ontplooien en het vertrouwen dat Roos mij gaf, ging het leerproces me heel goed af. Ik heb veel aan haar feedback en tips gehad, en zeker wanneer het tegen zat trok het positivisme van Roos mij er weer doorheen!”

Arnoud Deyll, Regiocoach ’s Heerenloo regio Den Helder


"Ik heb veel waardering voor het werk wat je in korte tijd gedaan hebt voor Talant. Geweldig was je snelle wijze van aanleren en overbrengen van de materie. Daarbij voel je heel snel aan en maak je verbinding met de deelnemers; je weet ze snel in de positieve modus te zetten waarbij het (aan)leren prettig verloopt. Je bent deskundig, betrouwbaar en professioneel in het uitvoeren van je werkzaamheden en maakt de gemaakte afspraken meer dan waar.

Bedankt voor de fijne samenwerking."

Wijnand Winter, Opleidingsadviseur Opleidingen Zorggroep Alliade


Vitaliteit

Een ander zo coachen dat ook zij/hij zich vitaler voelt.